Om oss

Skräddarsydda huslösningar för alla

Vi erbjuder helhetslösningar inom bygg- och entreprenad och vi kan hjälpa dig med allt från att bygga ett hus i Göteborg vidare till murning, dränering, plattsättning och grävning av pooler. Vi är en firma med stora ambitioner som hela tiden vill ta nästa steg. Det gör vi genom att arbeta med dig som kund i fokus.

Vi utgår alltid från kundens önskemål och behov och anpassar arbetet utifrån detta. Det möjliggör att vi kan skräddarsy lösningar för varje kund - oavsett vad det handlar om eller vilken typ av storlek det är på projektet. Oavsett om det handlar om att du ska bygga ett hus i Göteborg eller om att vi ska gjuta ett L-stöd till en äldre mur på din tomt så garanterar vi ett jobb av högsta kvalitet.

ombyggnation av vindsutrymme

Nöjda kunder - vårt sätt att växa

Vi vet att varje uppdrag sätter vårt rykte på spel. Idag - som en följd av konkurrensen - så är det bästa sättet att få nya kunder också det mest logiska: genom att erbjuda bästa möjliga jobb till ett rimligt pris. Genom åren har vi skaffat oss flertalet referenser som står redo att rekommendera oss vidare. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa så att du kan få en bättre bild av vilka vi är och hur vi jobbar.

Varje ny kund är för oss en möjlig referens och varje referens är en trygghet för nästa kund. Allt detta ger ringar på vattnet, men allt börjar också med att alltid lämna ifrån sig uppdrag av absolut högsta klass. Hittills har vi lyckats väldigt bra.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa dig. 

Din byggentreprenör i Göteborg