Våra tjänster

Vi har hög kompetens

Som företag är vi relativt ungt. Ett ungt företag med stora ambitioner. År efter år så har vi tagit nästa steg och vi siktar hela tiden högre. Hela vårt team genomsyras av kunskap och kvalitet och vid nyanställningar så hittar vi hela tiden nya förmågor som har olika utbildningar och kunskaper.

Vi är en heltäckande firma idag som kan åta oss projekt av väldigt varierande storlekar och inom olika områden. Vi kan mer än att bygga hus i Göteborg och vi försöker alltid att erbjuda våra kunder en så heltäckande lösning som det bara är möjligt. Genom att anlita oss genom hela projektet så kapas kostsamma mellanhänder, arbetet effektiviseras genom minimerad väntetid och genom detta så blir också priset mer humant.

plattsättning med dränage

Vi tänkte här räkna upp några av de tjänster som du idag kan kontakta oss för:

  • Dränering: En dränering är en av de viktigaste detaljerna i samband med en byggnation av ett nytt hus. Rätt dränering och rätt dräneringssystem säkrar huskroppen och husgrunden för en lång framtid och ger ett friskt inomhusklimat. En dränering ska alltid ske utifrån vissa givna punkter - husets karaktär, områdets egenskaper samt vilken typ av mark det handlar om. Vi har lång vana av olika dräneringsprojekt och vi kan hjälpa dig både vid en nybyggnation och vid ett äldre hus som är i behov av att dräneras. Vi kan även göra hembesök och bedöma huruvida en dränering behövs. Man brukar säga att en sådan ska ske med ett tidsintervall kring ungefär var tjugonde år. Ibland behövs den tidigare, ibland med en längre intervall.
  • Markarbeten och villagrunder. Vi har lång vana av diverse markarbeten och av arbete med villagrunder. Det senare sker efter villans ritning och där vi gjuter plattan som huset sedan ska stå på. En kritisk punkt i varje nybyggnation - gjuts plattan fel så kommer detta att innebära att huset, inom ett par år, kan sätta sig felaktigt och börja luta. Vi har kunskapen, utrustningen och maskinerna som krävs för att ge ett säkert, tryggt och hållbart resultat.
  • Murning: Vi kan mura allt från den mindre trappen vidare till den en större mur som ringar in din tomt. Rätt murning ger ett hållbart resultat som du kommer att ha glädje av långt in i framtiden. Vi kan hjälpa dig med både planering och utförande. Materialet är viktigt och vi kan komma med olika rekommendationer gällande val av exempelvis sten. Detsamma gäller det rent estetiska där murarbetet kan löpa som en röd tråd mot hur ditt hus ser ut. Men, du bestämmer och vi kan anpassa vårt arbete fullt ut efter dina önskemål.
  • L-stöd: Vi kan hjälpa dig att staga upp en gammal mur med hjälp av ett L-stöd. Ett L-stöd är det bästa alternativet för att ge stöttning till äldre murar - och även vid nya sådana som har extra höga krav på sig gällande hållbarhet. Lösningen gjuts i betong och det handlar om ett tungt arbete som kräver god vana och precision. Vi hjälper dig gärna!
  • Plattsättning: Plattsättning ger huset och tomten ett lyft - både rent funktionellt och rent estetiskt. Vi kan hjälpa dig med plattsättning av alla olika slag. Behöver du en gångväg av fina plattor som välkomnar gästerna till din bostad eller är det en stabil yta att ställa bilen på som behövs? Oavsett vilket så kan vi hjälpa dig. Plattsättning av oss sker alltid med framtiden i åtanke: vi lägger plattor som ska hålla för en lång, lång tid framöver och en förutsättning för detta är ett gediget grundarbete. Anlitar du oss för din plattsättning så garanteras du ett kvalitetsjobb.
  • Pooler. Drömmer du om en egen pool? Vi hjälper dig att göra verklighet av drömmen. Vi kan gräva och bygga din pool helt utifrån dina visioner och ideér och vi älskar att ta oss an nya utmaningar. En pool ger en möjlighet till extra livskvalitet där du kan motionera, simma, leka eller bara slappna av under en varm sommardag. Hur ser din drömpool ut? Kontakta oss så börjar vi en gemensam resa från idé till färdigt resultat!
En kompetent byggfirma med bredd